Afscheidsmoment Hannes in Kortrijk

Onlangs verliet Hannes Renglé de FMDO-familie voor een nieuwe uitdaging bij FOV (Federatie Sociaal-cultureel werk). Hannes was jarenlang een belangrijke schakel binnen de FMDO-werking als stafmedewerker en educatief medewerker in Brussel en Kortrijk.

Op donderdag  14 mei werd een afscheidsmoment georganiseerd in Kortrijk, waarbij de talrijke Kortrijkse FMDO-verenigingen een laatste keer Hannes konden bedanken voor zijn jarenlange inzet voor hen. Het werk van Hannes werd blijkbaar erg geapprecieerd, want vele enthousiastelingen kwamen af om zijn afscheidswoorden te horen.

De aanwezigheid van broodjes en een drankje erbij, maakten het tot een gezellige afsluiter van zijn hoofdstuk bij FMDO. Hannes zelf bedankte nog de verenigingen in een speech voor de jarenlange vruchtbare samenwerking.  Nadien was het de beurt aan Xavier Holvoet, de opvolger van Hannes in Kortrijk, om de verenigingen een eerste keer te ontmoeten en toe te spreken.  Als afsluiter had Robert Itoko, voorzitter van Club Vrienden van Kongo, ook nog enkele mooie woorden van appreciatie voor het vele werk van Hannes doorheen de jaren in Kortrijk.

Daarna was het leuk bijpraten met Hannes, die ook tal van cadeaus ontving uit de handen van de voorzit(s)ters van de aanwezige verenigingen. De avond werd afgesloten met de belofte dat het niet de allerlaatste keer ging zijn dat ze Hannes gingen zien. Op eigen vraag zal hij in de toekomst uiteraard nog veel uitgenodigd worden als vrijwilliger bij verschillende FMDO-activiteiten.

Vanuit FMDO wensen we Hannes, ondanks het grote gemis, veel succes bij de uitvoering van zijn nieuwe job bij FOV!